Loading
Feb 2, 2015

De snor maakt de man

written by admin

Het Ierse whiskey-merk Jameson zal ook dit jaar weer als ‘trotse supporter’ diverse activiteiten rondom deze actiemaand organiseren. Jameson steunt de Movember foundation die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen en roept mannen op om mee te doen.

In november krijg je bij aankoop van een fles Jameson een unieke, gratis snorkam (op=op). De perfecte give away voor alle mannen die massaal hun snor laten staan voor het goede doel. Daarnaast maak je ook kans op de unieke handgemaakte Jameson fiets. Het Movember thema van dit jaar is immers ‘Move!’ Men maakt naast de fiets ook kans op een Jameson fietskrat en een Jameson cap met houten klep. Na de succesvolle campagne van vorig jaar, heeft ook dit jaar Brompton Road de eer om het unieke halslabel geheel in het thema te ontwerpen.

Een halslabel volledig afgestemd op de doelgroep van Jameson. Van thema naar shopper activatie! Hiermee maken we niet alleen de shopper blij, maar ook de retailer die zijn verkoopcijfers aanzienlijk zal zien stijgen. En vragen we op sympathiek wijze aandacht voor de Movember Foundation.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.desnormaaktdeman.nl

Leave a comment