Loading
Feb 2, 2015

Knorr Arabische Wereldgerechten

written by admin

Knorr opent de deuren naar de Arabische keuken. Met de introductie van vier heerlijke Arabische Wereldgerechten enkele weken geleden maakt de Nederlandse markt kennis met Marokkaanse Couscous, heerlijke Libanese Falafel, fris-kruidige Libanese Tabouleh en smaakvolle Perzische Kip Orzo.

Brompton Road tekent voor de introductiecampagne die o.a. met print en bijzondere instore materialen shoppers in Arabische sferen brengt. Onderdeel van de campagne is ook de nationale activatie ‘Win 1 van de 1001 verrassingen’.

De activatie voert consumenten naar een site waar 1001 verrassingen wachten. De hoofdprijs: een culinaire trip naar betoverend Marrakech inclusief kookworkshop!

Deze week loopt de tailor made activatie bij Albert Heijn, waarbij de shopper bij aankoop van 2 Knorr Wereldgerechten een uniek Arabisch schaaltje gratis krijgt.

Leave a comment